წიწაკა ჰალაპენიო ზეთში
მურაბები
კონსერვანტების, არომატიზატორების და საღებავების გარეშე.
შემადგენლობა: წიწაკა ხალაპენიო, წყალი, ზეთი, მჟავიანობის მარეგულირებელი- ძმარმჟავა, შაქარი, ნიორი, მწვანილი, მარილი.
შენახვის პირობები: t 0°C - დან +25° С-მდე. შენახვის ვადა 24 თვე. ტენიანობა არა უმეტეს 75%. ახსნილი პროდუქტი ინახება მაცივარში t 0°C - დან +25° С-მდე არა უმეტეს 4 დღისა.
წარმოების თარიღი/ვარგისია: იხილეთ სახურავზე.
კვებითი და ენერგეტიკული ღირებულება 100გ პროდუქტში/Nutrition and energy value per 100g product | |
ცილები/Protein | 0,62g |
ნახშირწყლები/Carbohydrate | 6,84g |
ცხიმები/Fats | 8,49g |
კალორიულობა/Calorie | 105,92 kcal (434,26kj ) |
ჩვენი რეცეპტით მომზადებული წიწაკა ხალაპენიო გამოირჩევა პიკანტური გემოთი და არომატით. ხალაპენიო ამრავალფეროვნებს ნებისმიერ კერძს. თერმული დამუშავების დროს იგი ინარჩუნებს თავის ძირითად თვისებებს.